栄寿庵自慢の京都美山の平飼いたまご♪

今日も暖かい日差しが店内に降り注ぎ、春を感じさせる一日になりそう♪

桜も散り始めた京都です。暑い夏はもうすぐですね。

さて、京料理 栄寿庵 京都駅店では
自慢の西京漬の他にも京都らしいお料理をお楽しみ頂けます。

まず試して頂きたいのは《京都美山の平飼い卵 200円》

え?卵???
と、驚いたあなた!

当店の卵は京都美山の大自然が育んだ鶏さんが産んだ新鮮な卵です!おくどさんで炊いた熱々のご飯に新鮮卵!
卵かけご飯にして召し上がれ!

西京漬セットにプラスして、京都の味を心ゆくまでご堪能くださいませ。

Let’s  Try !
Raw egg produced in Miyama, Kyoto as a topping / ¥200

If you don’t mind eating raw egg as a topping on rice,
we suggest that you try one this time with your set menu!
This egg was produced in Miyama, Kyoto where is abundant
With natural surroundings.
It comes with a special soy sauce which goes very well with
This raw egg putting on the rice. Raw egg makes the rice
Milder and surprisingly goes well with any main dish.

11183442_665291950267719_940646969521093970_n釜炊きごはん

  • このエントリーをはてなブックマークに追加